rest la plural e resturi?

Din ciclul cui i-a mai venit ciclul zilele acestea va prezentam o prima pagina cu subiecte cu adevarat de interes public:
- dana nastase a revenit pe pamant fara ghilimele din excursia pe pluto
- gigi b. nici nu mai conteaza ce face daca e exclusiv si are cifra 200 de milioane langa
- mihai leu conduce cu ghilimele o blonda pentru ca nu i-a gasit volanul ca brunetei de alaltaieri
- delia matache face dragoste in varful muntelui. Venus?

Imi aduc aminte de un sondaj facut la un post teve "Care este locul cel mai inedit unde ati facut sex?". O femeie, un pic rusinata la inceput zise in cele din urma - "in fund".
Am auzit o reclama la un ziar care spunea pe final - "Restul e cancan". In atare conditii - rest la plural e resturi?

cum te cheama? soarbezeama

Aoleo, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la departamentul comentarii dupa ce vetiapuca sa cititi postul asta. Dar asta e. Eu imi fac datoria si va intreb - Cum va cheama? Ai vrea sa-ti schimbi numele? Dar numele de familie? Hmmm, vrei sa construiesti o propozitie simpla...eee, nu ca asta cu fraza intrece orice masura...da' ce domle acu' suntem la ora de compunere?

Desenele cica ar fi fost facute pe undeva prin secolul 19. Mai multe gasiti aici
Update: Va rog nu mai luati totul atat de "in serios". postul asta e o bascalie. va intrebam daca va convin numele voastre. atat. bineinteles, nume formate din litere :))


















































Fetele cu mana-ntinsa

Hai ceva usor de uichend. Ultima moda la femei in Bucuresti:
-in picioare musai un pantofior cu degetutele p'afara, culoare cat mai saritoare in ochi si cu o talpa d'aia inalta, inalta frate, precum aveau odinioara fetele de se rascraceau pe bara (am vazut in filme)
- pe picioare, musai colanti. Eee colanti? Hai ma fugi d'aicea ca nu se mai poarta d'aia de prin '90, dinainte sa se lanseze New Kids On The Block. Sa cad pe spate daca nu sunt din nou la mare moda. Diverse culori, cu dungi, cu patratele, cu romburi, cu cercuri, nu conteaza, important e sa se mijeasca cracul crac si sa se holbeze tot mancatorul de seminte din RATB la camel-toe-ul tau (tot din filme)
- pe corp - hai fata ca asta e punctu' meu forte. Imi iau bluza aia mai lungutza de la Zara, de am prins-o cu tine la reduceri. Aia cu dungutze fata si cu anchiorul ala larg, ca sa-mi acopere un pic colantzii. Si imi iau o pereche de ciorapi nespalati de la fratimiu si mi-i pun in cupa sutienului. Stii cum se vede sanii? Marfa, fata.
- parul il las sa se usuce el singur sa fie mai ondulat asa, si bretonul mi-l prind cu o clema, aia ca de sidef asa, in crestetul capului.
- geanta, eee asta trebuie sa fie supradimensioata (am citit io in revistele nevesti-mii cand stateam pe buda) si cu baiere largi ca sa poata fi pusa pe umar. Daca are pe ea si un L si un V imbarligate e perfecta. Toata smecheria in geanta sta. Deci, tu trebuie sa tii geanta asta cu baierele la incheietura cotului, protapit usor in sold, si cu palma intredeschisa in sus. Daca vei urma acest sfat mersul tau va semana foarte bine cu cel al slabanoagelor alea de modele de prezinta moda la fashion teve. Ce conteaza ca tu esti atat de grasa de nu incapi in gandurile mele (p'asta o stiu de la Ombladon)
Fetele cu mana-ntinsa merita sa le pui o moneda in palma sau
http://www.youtube.com/watch?v=tBL_siN3DRE

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...