Text refuzat la export: Dosarul transferurilor de imagine

Românii urmăresc 10 posturi tv de sport. Nişa a devenit o adevărată prăpastie, depăşind net numărul canalelor de ştiri, şi nu putea să nu atragă ca o adevărată gaură neagră domenii cum ar fi justiţia, dacă nu chiar şi politicul prin ricoşeu. La modă e Dosarul Transferurilor.
Sport.ro, GSPTV, Dolce Sport, Dolce Sport 2, Sport 1, Eurosport, Eurosport 2, DigiSport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, şi am înţeles că ar urma să mai apară încă două canale Digi Sport. Acestea sunt cele 10 posturi tv de sport dintr-o ţară săracă. Lumea s-a săturat de circul din politică şi urmăreşte giumbuşlucurile din sport, sau de lângă sport. Şi în atare condiţii era imposibil să nu apară profitorii, şacalii de imagine ce-şi vâră capul în poză pentru a-i vedea poporul că muncesc.
Dosarul transferurilor, în stufoşenia sa, pare un caz deosebit de complicat, mai ales dacă asistai din sală la pledoariile teatrale ale procurorului DNA, cu un ceas strălucitor şi mare la mână, probabil scump. Pentru a astupa unele lacune grave din rechizitoriu, legate mai ales de permisivitatea legilor sportive din perioada în care au fost comise faptele de care sunt acuzaţi cei opt, procurorul dădea din cap sfătos, zâmbea ironic lăsându-ne să înţelegem ceva de genul „lasă dom’le că ştim noi...” Ok, şi noi ştim, şi chibiţii din Cişmigiu ştiu, sau cel puţin bănuim că mulţi au făcut averi din fotbal. Şi nu tocmai curate. Dar tu, ca procuror, eşti plătit din banii tuturor să aduci probe concludente, nu să te faci că nu înţelegi că legile sportive le permiteau inculpaţilor să facă matrapazlâcurile de care tu-i acuzi. Nu poţi să aduci ca argument bănuiala ta că un fotbalist, Cosmin Contra spre exemplu, ar fi valorat mai mult decât preţul pe care l-a obţinut Dinamo în urma vânzării lui. Evident, valora mai mult, dar în lipsa unor probe clare, vine Borcea şi-ţi spune că atunci când l-a cumpărat a plătit o sumă de 10 ori mai mică, deci clubul nu a fost prejudiciat în niciun fel. Ba mai mult, a obţinut profit. Şi tu, procuror cu gel şi ceas cât o conservă de sardine, ceri 20 de ani de puşcărie. Pe ce? Şi atunci cum să nu râdă până şi inculpaţii de prestaţia ta, cum să nu se întrebe avocaţii, pe bună dreptate, dacă nu cumva sala de judecată s-a transformat în mercurial?
O altă anomalie s-a petrecut marţi, la ultimul termen din dosar, când fostul procurator Ioan Becali a avut o izbucnire nervoasă, ţipând şi ameninţând. Nemulţumit de redactarea declaraţiei unui martor, Becali a izbucnit, apoi a părăsit sala pentru că i se făcuse rău. Cum a procedat judecătoarea? L-a chemat după ce acesta s-a calmat şi i-a arătat că efectuase modificarea pe care acesta o incrimina. Nici o sancţiune, nimic. De unde rezultă că judecătoarea şi-a recunoscut culpa, dându-i dreptate fostului impresar de fotbalişti. Mai mult prin gestul său, judecătarea a creat un precedent, toţi nemulţumiţii din sălile de judecată având dreptul de acum înainte să ţipe, să trântească băncile din boxa acuzaţilor, să facă circ. Ce l-ar opri pe un infractor să se dezbrace de caracter în faţa judecătorului de vreme ce el a văzut la televizor cum s-a comportat Becali, fără să păţească nimic?
Circul va poposi mult timp în nişa creată de sport, aducând în faţă alte infracţiuni pe care microbiştii le ştiu dintotdeauna, pentru că „autorităţile statului” trebuie să-şi deovedească competenţa. Şi au unde să o etaleze, 10 canale de sport, plus cele informative, plus cele generaliste. Şi câte vor mai apărea până la alegeri.

intre boc si nikita io il aleg pe primul

inteleg ca mare deranj a nascut curu lu' boc la teve. cum sa dai gaura fostului ditamai premier in eter? nu e deontologic, nu e nu stiu cum, reclamatii la cna, amenzi, suspendari, ma-sa-n-cur, vorba aia. din partea mea acu' sa-i dea, desi recunosc si io ma benoclesc la maimute la capatos din cand in cand. am, am recunoscut mereu, o aplecare catre nebuni. de aia ma uit si la otv (sa vina dd sa ne salveze, sa ne salveze, sa ne salveze). pe el il votez, apropo. asa, sa revin la curu' cu boc. deci, toti frate cat de naspa au fost ai dreacu aia ai lui voiculescu sa dea bucile lu' boc pe post. ma, acum, daca luam in calcul criteriul estetic, curu' lu' boc nu cred ca voia sa-l vada nimeni. nici eu. are conformatie de pitic din ala de circ. si e adevarat ca nici pe om (om? bine, hai treaca de la mine) nu l-au intrebat daca vrea sa-si etaleze fesele la teve.
DAR, pentru ca e un mare dar, daca il sanctionezi pe capatos pt fesele lui boc, inchide kanal d ca a dat-o pe nikita in direct si cu tatele si cu curu gol. luand in calcul acelasi simt estetic, ma declar pro boc. daca vine unu' si-mi pune pistoletu' la cap si zice: alege te masturbezi la bucile lu' boc ori la suncile lu' nikita sau mori, clar il aleg fara regret pe fostul premier. si ca sa discutam si despre celalalt aspect, ca vezi doamne, aia de la kanal ar fi avut acordul molustei sa difuzeze imaginile, pe cand antena nu l-a intrebat pe boc, pot si eu sa intreb: dar acordul meu ca vreau sa le vad l-au avut? serios, daca eram cardiac si dadeam din greseala cand zapam eu intre discoveri cianel, historia si mezzo (singurele canale pe care le am in grila si pe care le urmaresc ca un om cult ce ma aflu) si o mierleam din sperietura?

hai, ai pistolul la tampla, alege:
http://unshowpacatos.a1.ro/pacate-sexy/Emil-Boc-gol-pusca-la-vestiar_4308.html
sau
http://www.cancan.ro/showbiz/sexy/dios-mio-nikita-cu-sanii-la-vedere-in-jacuzzi-facand-gesturi-libidinoase-asa-i-a-bagat-in-boala-pe-spanioli-207770.html


as bea juma de sticla de uischi, l-as da peste cap, mi-as pune melodia asta in urechi, sa-mi sara timpanele, si te-as bate, te-as bate pana ti-as veadea un ochi iesit, fara mila, mi-as aduce aminte de vorbele tale si te-as bate iar, te-as injura si te-as bate pana as cadea lat de oboseala, si duc acu, duc ca alerg, ti-as da picioare cat pentru 10 km de parc, pana m-ai implora sa incetez, te-ai incovoia pe piciorul meu, dar imi urla aia in cap si nu te-aud, si-ti dau de zaci pana nu mai poti,te-as bate pana te-as vedea inspaimantat ca mori, pentru toti, pentru fiecare in parte, pentru foame, pentru saracie, pentru nepasare, pentru infometare, pentru delasare, pentru mitocanie, da, pentru mitocanie ai primi mult, pentru neobrazare, pentru furt, pentru minciuna, pentru desantare, pentru morti, pentru tot ai primi, pentru fi-ta, pentru tot neamul tau, cu frac-tu cu tot, pentru toti de langa tine, si sunt multi, pentru ala de moare de foame la coltul strazii, pentru casa in care stai, pentru copii din spitale, pentru babe si mosi de mor de sanatosi, si pentru manele te-as bate si pentru can-can, te-as bate pentru toata zapada si tot frigul. pentru mine nu ti-as da nimic. nu o sa vezi nimic de la mine

Fă muia mai mică! Dă-te mare cu Has moro car

Văd zilnic  atâţia fătălăi şi zâne folosind cuvântul #uie încât îmi e ruşine că m-am mutat din Rahova. Măcar acolo îl auzeam de la cei ca...